Προφίλ
169
page-template-default,page,page-id-169,bridge-core-2.6.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-285

Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο της βιομηχανίας για πάνω από 25 χρόνια. Ιδρύθηκε από τους Γαβριήλ Σαραλιώτη και Απόστολο Χατζηβαλσαμά και ανεβαίνοντας σταδιακά σε εξοπλισμό και εμπειρία έγιναν πελάτες μας μεγάλες εταιρίες της Μακεδονίας και της λοιπής Ελλάδος όπως ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. ( Όμιλος Στασινόπουλου) , Α.Ε.Ε. ΧΑΛΥΒΟΣ, ΑΤΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. , ΤΙΤΑΝ Α.Ε. , ΕΛ.ΠΕ Α.Ε. , ΜΕΛ Α.Ε., ΒΑΛΚΑΝ EXPORT Α.Ε. και διάφοροι άλλοι.

Στο παρελθόν απονέμεται στην εταιρία μας από την Goodyear, βραβείο ποιότητος, προς ανταμοιβή της προσπάθειας μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας σε όλους του τομείς.

Για εμάς ήταν μια ηθική ικανοποίηση που μας δέσμευσε όμως ακόμη περισσότερο με την πιστότητα και την ποιότητα στον τομέα της παραγωγής των προϊόντων μας.

Τα στελέχη της εταιρίας καταρτισμένα πλήρως και πεπειραμένα στο χώρο και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας και γνωρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της παραγωγής φροντίζουν για την άμεση και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους πιθανούς τομείς.

old